Bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotografie kent vele aspecten. Ik breng dan ook graag jouw bedrijf, de mensen of je wagenpark in beeld! Het is de ideale manier om je bedrijf te presenteren en in beeld te laten brengen. Voor een bedrijf is het fijn om beelden te hebben van de medewerkers, het pand, de machines of andere zaken die het bedrijf benadrukken. Hiermee maak je het mogelijk om je (potentiële) klanten op een professionele manier laten zien wie jullie zijn. Ik ben van mening dat veel bedrijven nog wel onderschatten wat de kracht van goede bedrijfsfotografie is. Met een goede foto trek je meer de aandacht, waardoor jouw bedrijfsnaam eerder blijft hangen.

Werkwijze bedrijfsfotografie

Meestal heeft een bedrijf die mij benadert al wel een idee wat er voor bedrijfsfoto’s gemaakt moeten worden. Er is een verhaal bepaald waar nog het juiste beeld bij moet komen. Dit kan bij een belangrijke pitch zijn, als versterking bij een sales-gesprek, maar ook een persbericht of presentatie van het bedrijf. Denk hierbij aan het machinepark van een bedrijf in de industrie of een werkwijze in het proces.

Op basis van het idee van de klant ga ik verder met de input die er gegeven is. Het gebeurt dan ook vaak dat we bij bedrijfsfotografie eindigen met veel meer dan alleen een foto van het pand of de machine. Het doel van bedrijfsfotografie is het in beeld brengen van jouw bedrijf, en dat valt of staat met het gevoel dat iemand krijgt bij het zien van de foto. Dat gevoel moet zeker passen binnen het bedrijf en de visie ervan uitdragen. Daarom vind ik het juist leuk om af en toe van de norm af te wijken, als dat resulteert in een bijzondere en krachtige foto. Want zeg eens eerlijk, bij een uniek gemaakte foto krijg je toch een heel ander gevoel?

Bedrijfsreportage laten maken?

Vanuit bedrijfsfotografie is het natuurlijk ook mogelijk om een bedrijfsreportage te laten maken. In een serie van foto’s vertel ik wat jij wilt uitdragen namens het bedrijf. Denk hierbij aan een aantal portretfoto’s van werknemers op hun werkplek. Dat kan in de bakkerij zijn, maar ook achter de machine of op een bouwplaats. De dynamiek tussen jou en je bedrijf staat centraal. Bovendien wordt er middels een bedrijfsreportage een verhaal verteld die moet aanspreken en interesseren. De foto’s die ik maak zijn ondersteunend aan het verhaal of, als dat nodig is, vertellen het verhaal zelf!

Bedrijfsfotografie Apeldoorn en Arnhem

Samenwerken?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt in mijn manier van bedrijfsfotografie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte op. Ik streef altijd naar kwaliteit en doe dan ook mijn uiterste best en streef daarom ook altijd naar lange termijn samenwerkingen. Mocht je eenmalig samen willen werken dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Ik kijk uit naar nieuwe contacten en interessante samenwerkingen!

     

    bedrijfsfotografie

    Agi Van de Steeg Roy Enink Photography

    Mail naar info@royensink.nl

    WhatsApp chat